Louis Tomlinson - един от неповторимите вокалисти на One Direction, идва

...
Louis Tomlinson - един от неповторимите вокалисти на One Direction, идва
Коментари Харесай

Louis Tomlinson от One Direction за първи път в България

Louis Tomlinson - един от неповторимите вокалисти на One Direction, идва за пръв път в София на 18 септември 2023 година за концерт, част от турнето „ Faith in the Future “ и по покана Fest Team и Live Nation.

С плодовита кариера като вокалист и създател на огромна част от хитовите песни на звездната момчешка тайфа и два солови албума, Louis Tomlinson ще стъпи за първи път на българска сцена следващата година с концерта, част от турнето във връзка представянето на едноименния нов албум „ Faith in the Future “, допълнително от 40 европейски града. Креативен, артистичен и с ария в Топ 10 на Spotify („ ” с Bebe Rexha), Louis идва, с цел да се срещне с родната аудитория за първи път.
-->
Миналия месец Louis се завърна към музиката с първи сингъл от албума -   " Bigger Than Me ", първата му нова ария след излизането на дебютния солов албум " Walls ", продаден в милионни тиражи през 2020 година „ Bigger Than Me “ към този момент завзема радио станциите на Острова и се насочва към американските чартове.

По новия албум „ Faith In The Future “, който излиза публично на 11 ноември, Louis работи с известни имена като Rob Harvey, Mike Crossey (The 1975, Wolf Alice), Dan Grech (The Killers, The Vaccines, Halsey), Nico Rebscher (Alice Merton), Joe Cross (Courteeners) и Hurts frontman Theo Hutchcraft. Louis записва албума с една съществена цел: да сътвори сбирка от песни, подобаващи за осъществявания онлайн - задача, с която той се оправя повече от добре.

През 2021 година Louis е вписан в Книгата на върховете на Гинес за строшаване на върха за най-вече предавания онлайн за концерт на солов реализатор от мъжки пол. Louis е хазаин на едно от най-големите концертни събития, провеждани в миналото онлайн, с продадени над 160 000 билета на почитатели в над 110 страни и събра средства за няколко значими благотворителни организации и екипи, наранени от пандемията.

Събитието във фейсбук е тук:. Билетите за концерта на Louis Tomlinson ще бъдат налични от 19 октомври в 11:00, когато започва предварителната и извънредна продажба за членовете на Fest Club и на почитател клуба на актьора, а в всеобща продажба и на цени от 80 до 120 лева влизат от 21 октомври в мрежата на.

Информация за всички идни събития на може да намерите на, и в обществените мрежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР